Aan de groene noordkust van Samos ligt Villa Kambos.
Het hotel is schitterend gelegen in een glooiende vlakte dichtbij zee en omgeven door een prachtige tuin.
De villa is in griekse stijl gebouwd en beschikt over 10 sfeervol ingerichte kamers en een luxe suite.
Achter het hotel bevinden zich diverse schaduwrijke terrassen waar onder de amandelbomen het ontbijt wordt geserveerd.
Een heerlijk ontbijt met onder andere huisgemaakte taarten en jams, romige griekse yoghurt met honing en fruit uit onze tuin.

Villa Kambos ligt midden in een uitgestrekt wandel- en fiets gebied,
de meest prachtige wandelingen kunnen al direkt vanuit het hotel begonnen worden. Wij hebben voor u vele mooie wandeltochten in verschillende moeilijkheidsgradaties beschikbaar.
Natuurlijk kunnen wij ook de auto-en scooterrijders onder u op de vele bezienswaardigheden wijzen, zodat u een leuke dagtocht kunt samenstellen.
Aan de overkant van het hotel bent u via een kiezelpad in 5 minuten op het strand en kunt u nog voor het ontbijt een frisse duik nemen.

Het hotel heeft een uitstekende busverbinding met naburige dorpen en Samos stad. .

Agios Konstandinos is het nabij gelegen dorp,waar u uw avondmaaltijd kunt gebruiken in een van de gezellige taverna's op de boulevard langs de zee.

De comfortabele kamers in Villa Kambos zijn traditioneel ingericht en hebben heerlijk ruime balkons met een schitterend panorama over de prachtig begroeide bergen en de azuurblauwe zee.
Alle kamers hebben behalve douche en toilet een koelkastje, Wi-Fi verbinding en televisie en zijn voorzien van air-conditioning.
Wij hebben ook kamers met een open verdieping, speciaal bedoeld voor een gezin met kinderen.
Daarnaast hebben we onze luxe suite Danai, die geschikt is voor 4 personen.
De suite bestaat uit twee gescheiden kamers voorzien van televisie en air-conditioning, een keuken met alle faciliteiten, een grote badkamer en een zeer ruim balkon.
Bij de prijs van de suite is ook het ontbijt inbegrepen.

 

Villa Kambos heeft een gezellige coffeebar,zodat u na een heerlijk zonnebad of een fikse wandeling van een kopje koffie of een glaasje wijn van eigen huis kunt genieten in de schaduw onder de amandelbomen.
Wij serveren en verkopen onze eigen rode wijn (Cabernet Sauvignon), witte muskaat wijn en de beroemde zoete Samos wijn.
Ook voor een glaasje souma (gedestilleerd) kunt u bij ons terecht.

In de tuin, in de schaduw van de met druivenranken begroeide pergola hebben wij voor de kinderen een heerlijke speeltuin beschikbaar.